OPLEIDINGSREEKS: MRCLUSTER-CURSUS METALEN

Datum: data nieuwe reeks nog niet vastgelegd
Plaats: Materials Research Cluster, Zwijnaarde
Organisatie: MRCluster-Academy

ORGANISATIE

De verschillende partners binnen de Materials Research Cluster (BIL, Clusta, CRM, Ocas, Sirris) willen met deze Academy de aanwezige kennis betreffende metalen tot bij de bedrijven brengen. De lesgevers zijn specialisten van de verschillende partnerorganisaties. Zij brengen de materie op een bevattelijke en praktijkgerichte manier.

VOOR WIE

Deze basiscursus is bestemd voor wie zijn/haar kennis van metalen wil verruimen of opfrissen. De deelnemers hebben na deze cursus een praktisch inzicht in hoe de eigen-schappen van staal, roestvast staal (ferro) en aluminium (non-ferro) zich verhouden, en begrijpen de invloed van enkele belangrijke nabewerkingen op die eigenschappen. Hiermee zal de cursist een beter begrip hebben van benamingen en termen in zijn contacten met leveran-ciers of klanten, en bij afwijkingen een inschatting kunnen maken van effecten op het product.

Modules

Praktisch

DATA EN TIJDSTIP 
Momenteel zijn nog geen data vastgelegd voor de nieuwe reeks

PLAATS Materials Research Cluster Technologiepark A2 gebouw 48, 9052 Zwijnaarde

Inschrijven

Inschrijven via Inschrijvingsformulier.
Dit kan per module en telkens tot 14 dagen voor de aanvang van elke module. Elke module wordt georganiseerd wanneer er min. 10 deelnemers ingeschreven zijn. Dan krijgt u een mail ter bevestiging en factuur.

DEELNAMEPRIJS 300€ (excl. BTW) per deelnemer per module. Leden van de organiserende MRCluster partners ontvangen 10% korting. Wie inschrijft voor de 5 modules ontvangt 10% korting.
Bespaar op de deelnameprijs via de KMO-portefeuille, pijler opleiding (DV.O 104.696). Elke module telt 3 opleidingsuren. Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indienen uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteit. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

INLICHTINGEN www.clusta.be/agenda Clusta (Sabine Van Dael; 09 280 93 41)

Let op! Na bevestiging van de inschrijving is afmelden met terugstorten van het inschrijvingsgeld niet mogelijk. U kan zich wel laten vervangen door een collega. Wij houden uw gegevens bij in onze databank. Deze info wordt op uw verzoek aangepast en verbeterd zoals voorgeschreven door de wet.